![]() |
|
206 silecek önerileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2009 Saat 20:01 |
aga 2004 mdel 206 aracıma silecek almayı düşünüyordum. sonradan muz silecek almaya karar verdim. marka önerileriniz nelerdir abicim? malum para kolay kazanılmıyor işe yaramaz bişeye kaptırmayalım:) |
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bosch al sorunsuz kullan. nokta bırakmadan temizler. 50 60 tl civarı
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
aga bu takım fiyatı mı yoksa tek bir silecek için mi
|
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
bence normal piyasa malı tanesi 7.5 olan silecekler var 1 sezon kullan çöpe at =) fazla para vermeye gerek yok derim
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
takım fiyatıdır. ben 106 ma almıstım cok memnun kalmıstım harika bir silecek. alacagım yeni aracada bosch alıcam nasipse tavsiye ederim gercekten. 2 sene kullanmıstım mis gibiydi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
eyvallah aga. şirketin 407 si vardı bi ara kullandım, sanırsam onlardaki de bosch du. müthiş bi silecek. ama işte 206 için varmı yokmu onu bilmiyodum onların girişleri de farklı galiba. o yüzden kararsz kaldım
|
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
yazın alırsan sileceği hiç kullanmadığın için sertleşme yapacak ve kışın sıkıntı çekebilirsin
kışa doğru alırsan daha iyi olur, daha uzun ömürlü olur. bosch olmazsa orjinal tiger da iyidir... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
şu an alırsan kışa kadar heder olur. Eğer parasal sıkıntın yoksa orjinal al. Çünkü ojinallerde rüzgarlık var sıçrama yapmaz. orjinalinin uzun olanı 40 kısalar 20 tl. Ama bence en mantıklısı ucuz alıp sezonluk değiştirmek. |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ben hepsiburadadan muz silecek aldım.daha gelmedi..çifti 9.60 tl.kargo bedava..650 ye 400 mm..svs marka
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Kipadan normal silecek aldım tanesi 2,5 lira.. Gayet güzel tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
KİPADA 14 OCAK A KADAR KAMPANYAYA GİRMİŞ..2 TL..İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
muz silecek tavisye ederim ben 206 m da kullanıyorum en ufak ses ya da iz yok
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
307 ye banana taktıran birisi varsa yardımcı olabilir mi
hangisini alıyim anlayamadım. her banana silecek 307 ye uymaz diye yazmışlar kafam karıştı. benimki şu andan eski sistem. keyifli forumlar, |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
206 için banana silecek. Fiyatı çok uygun.
http://www.hepsiburada.com/svs-banana-silecek-takimi-peugeot-206-6540/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otso10696#tablnk |
|
![]() |
|
ben aldım.banana..çok memnunum.tavsiye ederim
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
buradan aldım hatta |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
arkadaşlar 206 ların ön sileceklerinin ikisininde uzunlukları aynımı yoksa biri uzun biri kısamı? |
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Arkadaşlar benim aracın sileceklerinin tam dip kısmındaki conta yok sizinkindede öylemi ordan içeriye su girebilirmi? geçenlerde BSI ye yağmur suyu kaçmıştıda nerden kaçtığını bulamıyorum.contayı tek nerden bulacam,sırf conta için bütün sileceği değiştirmekte işime gelmiyor.(araç 206 2000 model 1.6 sanrouf) komple silecek nerden bulabilirim genelde sadece camın üstündeki tel kısım satılıyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Modacar Banana Yeni Nesil 40 Cm Silecek Süpürgesi 470021 3,37 tl
Arkadaşlar hepsiburada dan geçen senede aynı markayı almıştım. 1 sene çok rahat gidiyor kalteside iyi ayrıca sessiz çalışıyor.
2 gün önce yine sipariş verdim daha gelmedi ama.
rahatlıkla alabilirsiniz. Düzenleyen seyhanak - 26 Ocak 2010 Saat 22:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |