![]() |
|
TÜRKİYENİN İLK YERLİ SPOR OTOMOBİLİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2009 Saat 14:48 |
![]() İlk yerli spor otomobili üretimi için işbirliğiMalkoçlar A.Ş. ile Ostim Sanayici ile İş Adamları Derneği (OSİAD) Güçbirliği A.Ş, Türkiye’nin ilk yerli ve spor otomobil “Etox”u üretmek için işbirliği kararı aldı. |
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
![]() ![]() ![]() ![]() |
YERLİ BİR OTOMOBİL İÇİN BANA FİYATI ÇOK ANORMAL GELDİ. 35 BİN € O PARAYA KENİNİ DÜNYADA KANITLAMIŞ ÇOK MUHTEŞEM ARABALAR ZATEN VAR..
|
|
3 in 1
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ertexin yaptıgı güzel bir arac
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tatlı duruo
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
turk arabası ise niye isim turk degil türkcede x olmaz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
5 para etmez karoser fiat coupe motor megane 1.5 dizel stoplar da 106 nın stopları tamamen çakma bi araba
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
bende aracı hic beyenmedim ama bir yerdende baslamak lazım... |
|
![]() |
|
extreme307_34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı extreme307_34
sadece müzelerde koleksiyon olur tutmaz abi ..madem arabaya boyle iddialı bir kasa yapıyorsun motorunuda yapacaksın yanına bir porsche yanasacak kapısaluım diyecek yok abi ben yapmammı diyeceksin ..tabi bende destekliyorum yerli arabalarımız artsın ama erteksin reklamını yapmak için yapılmış ve isim duyurmak için yapılmış bir arac...
|
|
Bir TutKuduR PEUGEOT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
![]() Nissan Z350 modelinden esinlenme çok var. Üstelik ulusal bir gazetenin wep sitesinde araçla ilgili yorumları okudum. kaporta 10 mm Fiber malzemeden yapılmış. motor hakkında pek bir bilgi yok ama sanırım çok güçlü değil.
ve 35 bin € çok fazla bencee
|
|
3 in 1
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
biz de çinliler gibi taklitçi olduk desenize. ama bir şekilde başlamak lazım tabi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ben Porsche' ye benzettim, onun yandan yemişi. :D 70,000 TL verdikten sonra 3-4 yaşında 320Cİ alınır. hem de gerçekten bi spor araca binmiş olursunuz. hiç beğenmedim.
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
bıde arabaya ıcınden bakın sahın gıbı :D ben tv de gordum arkadaslar o arabaya kalkıpta 70 mılyar para verenın aklından suphe etmek lazım :D:D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |