![]() |
|
206 yağ kilometresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2009 Saat 13:23 |
|||
sayın bilenler.
206 hdi olan aracımı bir hafta önce aldım. kimseye güvenemediğim için bugün arabaya castrol edge 5/40 koydurdum. ama yağ göstergesi 10000 yazması gerekirken hala 7600 yazıyor. bunu ben düzeltebilirmiyim yoksa başka bir yolu var mı? şimdiden teşekkür ederim.
not: servis totalden başka yağ koymuyor biliyorum o nedenle sanayide yağını değiştirdim.
|
||||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ıbrenın ordakı uzun cubuk gıbı dugme var ordan duzelıyor bıldıgım kadarıyla benım aracıma servıste yag koyduklarında gormustum :)
|
||||
![]() |
||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|||
benım arkadas reset atmısdı. ıngılız anahtarı gıbı bısey cıkıyodu. sonra ıbrenın ordakı dugmeye basılı tutup kontagı hızlıca 3 4 kez acıp kapattı ve duzelmısdı.
|
||||
![]() |
||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
Kontak tamamen kapalıyken düğmeye basılı tutun ve kontağı açın, sıfırlanana kadar elinizi çekmeyin.
|
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
+ siz basılı tutarken 9 dan geriye doğru saymaya başlayacak 0 a ulaştığında sayaç 20.000 km. ye dönecektir.
|
||||
![]() |
||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
Evet ama bende 30.000 km ye dönüyor. |
||||
![]() |
||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|||
bendede 20.000 km donuyor.
|
||||
![]() |
||||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|||
arkadaşlar herkese teşekkür ederim. ben aradığımı kullanım klavuzları bölümünde buldum. herkese öneririm ilginç püf noktaları var.
|
||||
Erkan KURNAZ
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|||
abi oda iyimiş. hangi model o,bari ona dönelim :))
|
||||
Erkan KURNAZ
||||
![]() |
||||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|||
BENCE BU SÜPERDİİ
||||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||||
![]() |
||||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|||
ŞİMDİ O SERVİS KİLOMETRESİNİ SIFIRLAMAK İÇİN ARACI BİLGİSAYARLI BİR SİSTEME BAĞLAMAK GEREKMİYORMU ???
YANİ NORMAL BİR SERVİSTE BAKIMLARI YAPILDIĞINDA KENDİMİZDE SERVİS KİLOMETRESİNİ NORMALE YANİ 20000 KM YAZACAK ŞEKİLDE TEKRAR AYARLAYABİLİYORMUYUZ ??
|
||||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |