![]() |
|
206 yağ kilometresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2009 Saat 13:23 |
|||
sayın bilenler.
206 hdi olan aracımı bir hafta önce aldım. kimseye güvenemediğim için bugün arabaya castrol edge 5/40 koydurdum. ama yağ göstergesi 10000 yazması gerekirken hala 7600 yazıyor. bunu ben düzeltebilirmiyim yoksa başka bir yolu var mı? şimdiden teşekkür ederim.
not: servis totalden başka yağ koymuyor biliyorum o nedenle sanayide yağını değiştirdim.
|
||||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ıbrenın ordakı uzun cubuk gıbı dugme var ordan duzelıyor bıldıgım kadarıyla benım aracıma servıste yag koyduklarında gormustum :)
|
||||
![]() |
||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|||
benım arkadas reset atmısdı. ıngılız anahtarı gıbı bısey cıkıyodu. sonra ıbrenın ordakı dugmeye basılı tutup kontagı hızlıca 3 4 kez acıp kapattı ve duzelmısdı.
|
||||
![]() |
||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
Kontak tamamen kapalıyken düğmeye basılı tutun ve kontağı açın, sıfırlanana kadar elinizi çekmeyin.
|
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
+ siz basılı tutarken 9 dan geriye doğru saymaya başlayacak 0 a ulaştığında sayaç 20.000 km. ye dönecektir.
|
||||
![]() |
||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
Evet ama bende 30.000 km ye dönüyor. |
||||
![]() |
||||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|||
bendede 20.000 km donuyor.
|
||||
![]() |
||||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|||
arkadaşlar herkese teşekkür ederim. ben aradığımı kullanım klavuzları bölümünde buldum. herkese öneririm ilginç püf noktaları var.
|
||||
Erkan KURNAZ
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|||
abi oda iyimiş. hangi model o,bari ona dönelim :))
|
||||
Erkan KURNAZ
||||
![]() |
||||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|||
BENCE BU SÜPERDİİ
||||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||||
![]() |
||||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|||
ŞİMDİ O SERVİS KİLOMETRESİNİ SIFIRLAMAK İÇİN ARACI BİLGİSAYARLI BİR SİSTEME BAĞLAMAK GEREKMİYORMU ???
YANİ NORMAL BİR SERVİSTE BAKIMLARI YAPILDIĞINDA KENDİMİZDE SERVİS KİLOMETRESİNİ NORMALE YANİ 20000 KM YAZACAK ŞEKİLDE TEKRAR AYARLAYABİLİYORMUYUZ ??
|
||||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |