![]() |
|
benzin kokusuı geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2009 Saat 21:40 |
merhaba arkadaslar. aracım sabahları sogukken ısınana kadar asırı sekilde benzin kokusu veriyor camlar kapalıyken bile içeri fena kokuyor.. aklımıza gelen her yere baktırdık ama cozum bulamadık. aynı sorunu yasayan varmı nasıl cozebilirim aceba.?
bu arada hasim bey hosgeldiniz sizin bi fkriniz varmı??
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bide daha oncede yazmıstım arada vites gecişlerinde (buyutmede ve kucultmede farketmiyor) yıgılıyor once, sonra fırlıyor neden olabilir aceba.
bujileri yeni degiştirdim yeni yaptırmama ragmen tekrar bi komple bakım yaptırdım ama hala devam ediyor???
|
|
![]() |
|
alfonzo407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonzo407
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım benzin kokusunun nedeni arka koltuğun altında depo var onun kapağında problem olabilir
yada ekzos sisteminde kaçak olabilir bunları kontrol ettir
|
|
Peugeot407 1.6 hdi Executive
:::...ALFONZO...::: |
|
![]() |
|
egzos komple yeni degiştirdim ondan olcanı sanmıyom genede baktıracam ama oyle olsa lpg de sorun yok onunda kokusu gelirdi. ama depo kapagına bi baktırayım.. tşk ederim.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğuk havada her araçta ilk birkaç dakika benzin kokusu olabilir. Kaliteli patlama gerçekleşmediği için ilk bir kaç dakika normal. Ama yinede kontrol ettirmekte fayda var. Hava filtresi hiç değiştimi? karışım sorunu olabilir. Emilsyon ölçümü yapabilen bir serviste kontrol ettirmeniz daha uygun olur.
|
|
![]() |
|
evet haşim bey bakımdan yeni cıkmıstı ama 2 ay oldu tekrar komple bakım yaptırdım yag yag filt.benzin filt.polen filt. hava filtrem zaten acık hava.. buji. gaz kelebekleri. son olarak bu hafta yazılımı güncellettim rolantide titreme vardı klima acınca o sorun kalmadı. ama koku devam ediyor cok yogun kokuyor ondan takıldım bukadar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |