![]() |
|
206 hdi kaçış sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 Saat 00:02 |
||
öncelikle herkese selamlar.takip ettiğim kadarıyla gerçekten çok seviyeli ve güzel bir forum oluşturmuşunuz onun için hepinizi kutluyor ve beni aranıza aldıığınız için teşekkür ediyorum.arabam 206 hdi yenibosna opetten mazot aldıktan sonra araba kesilmeye başladı önceden gaza birden bastığımda araba altımdan fırlar giderdi şimdi devir saati yükseliyo fakat araba hızlanmıyo 4000 4500 rpm den sonra sanki otomatik araba gibi devri tekrar bulup hızlanmaya başlıyo acaba sorun mazottan mı (mazot filtresinden) yoksa hava hortumu fln mı (onunda yerini bulamadım bi türlü ) yardımlarınız için şimdiden çok teşekürler...
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
RCP sitemize hoşgeldin, iyi dileklerin için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra aramıza sizi de aktif olarak görmek isteriz.
Yalnız belirtmek istediğim bir şey, site kuralları gereği ilk olarak tanışma başlığı açmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
kat ı boşalttırmanı tavsiye ederim
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Araç modeli ve km. nedir?? mazotu tamamen bitirin ve mazot su ışığını dikkatli takip edin. HDI motorlarda su tahliye vanası vok bu yüzden mozot bitince su ışığı yanarsa filtreyi komple değiştirmek gerekir. Katalizörün durumu nedir?? Boşaltıldı mı?
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu gün bakırköy yenimahalledeki peugeot servisine sordum usta arabaya bindi debriyaj balatasından dedi.benim anlamadığım olay bu debriyaj balatası durdu durdu mazot aldıktan sonra mı bitti :) haşim abi araba 30.000 de olduğu için katalizörden şüphelenmedim ama hava hortumu yada mazot filtresi diye tahmin ediyodum bende, bu usta debrijay balatası dedi bakalaım artık bi kaç yere daha gösterip bi sonuca varıcaz ilgilendiğiniz için çok tşkler...
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
mazot filtresini değiştir olayın çözülür
|
|||
|
|||
![]() |
|||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
||
"su" ışığı nedir biraz daha açıklar mısınız ? |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
![]() 17 numaralı ışık
|
|||
![]() |
|||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
||
eyvallah haşim dostum. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |