|
El Yapımı 206 Apc Ledli Stop |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
<buğra>
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2009 Saat 12:02 |
Aracıma apc stop mu fk ledli stop mu alayım diye kararsız kalmıştım
Kullanmakta olduğum 3d stoplarım buhar yapmaya başlayınca aklıma gelen projeyi yapmaya karar verdim ve Ledli Apc stop yapmak istedim... Yapım aşamasına ait fazla resim yok, acele ile çektiğim resimleri ekliyorum... Daha sonra yapım aşamasına resim ekleyeceğim, yorumlarınızı bekliyorum... Düzenleyen <buğra> - 10 Mayıs 2009 Saat 16:39 |
|
comondx
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel kardeş
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 numara olmuş bence..
Yapılım aşamasının resimlerinide bizlerle paylaşırsan seviniriz.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel başarılı bir çalışma olmuş.
|
|
<buğra>
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yapım aşaması çok acele olmuştu pek fazla resim yok maalesef
malzeme listesi *30 cm 150mm fıratpen boru :) *30 cm 100 mm fıratpen *kaporta macunu *100'lük ve 80'lik zımpara *parlak siyah sprey boya *50 adet 80 derece açılı led + 12 v direnç *3 adet plençeta *pattex yapıştırıcı, gri folyo *taşlama ve lehim makinası 3d stopların camlarını kırdım stopların bütün mekanizmalarını söküp, bu boruları kesip vidaladım boruların stoplar ile bütün halde durması için macunlamam gerekiyordu çünkü taktığım borulardan dolayı dışarı cıkmıştı, boşluklar oluşmuştu ampullerin geçtiği stopların iç mekanizmasını lehim makinesi ile eritip kalıp halinde çıkardım :D ki ampulleri öne yaklaştırmam gerekiyordu işin en zor kısmı macun çekip birleştirmekti, 2 kat macun attım ve zımparaladım bu sırada kaporta işinin hiçte kolay olmadığını anladım, çok yorucu idi :) daha sonra pleksiciden transparan kırmızı renkte pleksi kestirdim macunlar kururken ledleri hangi şekilde dizeceğimi düşünüyordum ledleri plençataya dizdikten sonra boruların şeklinde kestim ve içine yapıştırdım uzun zımpara işlemlerinden sonra 2 kat boya attım ve pleksileride pattex ile yapıştırdım sandığımdan daha zor geldi ama istediğim görüntğye ulaştım :icon_tup: |
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
emrs05
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
helal olsun paylaşımın için teşekkürler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
helal olsun cıden guzel olmus
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Buğra çok güzel olmuş, emek budur işte eline sağlık...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
<buğra>
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim arkadaşlar :) |
|
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vayyy. çok şık olmuş gerçekten. Sanki orjinal gibi :)
Güle güle kullan inşallah bi sıkıntı çıkarmaz. |
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Görünüm 10 numara olmuş, ben beğendim şahsen, pimaş boruyla falan harika bir iş çıkartmışsın
Düzenleyen Talip_019 - 11 Mayıs 2009 Saat 13:50 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |