![]() |
|
106 GTi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 11:39 |
arkadaşlar benim 106gti var iki üç gün önce araç eksozun titremesine göre titremeye başladı neden olabilir beni delirtiyor neden olabilir sizce bilgi bekliyorum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldin fenerli kardeşim.
Titremeye başladı derken ney titremeye başladı tam olarak.
+ Birde tanışma topic'i açarsan seviniriz.
|
|
![]() |
|
ya gaza bastığım anda araba komple titriyor devrinde felan hiç bi sıkıntı yok..sadece titriyor hızı felan süper tanisma topic'i nasılacarım
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22
Bu link'ten yeni konu aç.
Titremen balans veya lastiklerinle ilgili olabilir egzozdan olacağını zannetmiyorum
Baktırnmı ayarlara direksiyonda titreme yapıyormu
|
|
![]() |
|
baktırmadım şu aralar biraz işler yoğun o yüzden çook teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
ARKADAŞ BURASI DANIŞMA HATTIMI?
|
|
![]() |
|
değil tabiki ama ismimi sorduğu için cevap verdim
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kullanıcı resmime arabamın resmini nasıl koyacam ben beceremiyorum
![]() |
|
![]() |
|
halil gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2009 Konum: bilgi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş aynısını benim gti da yapıyodu snjıman kulaklarını falan degiştiler eksoz lastikleri falan degiştiler kesmedi şaseyi titretiyodu her gaza basmamda aracın demir olan kısımları titriyor zangırdama oluyodu sonunda bi usta motor sag kulagı söktü kulak kırık ve plastik kısımlarının demiri cıkmıstı motorun titremesini oradan şaseye veriyodu arac degiştim motor sag kulak ve altında plastik bi sabitleyici eki var sanırsam 160 tl tutuyo iki parça ve sorun anında kesildi pamuk gibi oldu
|
|
halo_46
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses bu.. herşeyden çıkıyor olabilir, bagajdaki boş bir kutuda olabilir, motor kulağıda olabilir, egzos kulaklarıda olabilir, torpido gözündeki efesde olabilir :)
|
|
![]() |
|
sağol bilader bende motor kulağından şüpeleniorum arabam çok kesik olduğu için araç çok sert o yüzden kırılmıştır bence arıza çözelim titreme sebebini yazarım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |