![]() |
|
Yarın istanbuldayım..Resimler eklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2009 Saat 13:48 |
Allah izin verirse yarın istanbuldayım arkadaşlar.. Sabahtan absürt bi eğitime katılacam. Kozyatağında.. akşam saat 17:30 da bitecekmiş.. dönüş biletinide geceye alacam. Gökhan alacak eğitim sonrası, yakında arkadaşlar varsa beklerim.. :) :) :)
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi benide götürsene
![]() |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koşuyolunda olucaz saat 19.30 civarı ilerleyen saatlerde nerde olacağımız belli olmaz.
![]() |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Haşim baba kollarımızı açtık bekliyoruz :)
Hemde koşıyolunda
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
sana Ankaradan köy yğurdu getirecem emin :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Gelirim de Dönüşte neyle döncem ben =) |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
GTİ la dönemezmisin kardeşim :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gelıyorum bende :) ankaranın neyı meshur hasım abi :D:D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Dağı taşı meşhur?? toprak getiriyimmi?? istermisin?? killi? humuslu?? hepsi var :D :D
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
gelirken bi ankara oturak alemi vcd yada cd sı getır Haşim
|
|
![]() |
|
Askerde izle izle bıkmıştım onları yav
|
|
![]() |
|
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Bahçelievlere gelin akşam yemekleri benden :))
|
|
![]() |
|
Yemekte ne var peki?
|
|
![]() |
|
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
tost :)
|
|
![]() |
|
iskendende asagı kesmez umut abı gobeklı ınsanlarız bız .. |
|
![]() |
|
tamam sen ve ben gibi göbekliler iskender yeriz :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Şak şak turizm..
İstanbul yolcusu kalmasın kalmasın.. :) :) |
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
beklıyoruz hasım abı emraha toprak getırmeyı unutma
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
villanın bahcesıne atıcam ![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Dün öğleden sonra internet kullanmadım, olaylara bak haberimiz yok yaaawww... Haşim Allah ın izniyle yanındayım dostum kaçırırmıyım.... Emrah sen toprak işini boşverde farları sök getir, Haşim ile karartırsınız![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |