|
205 Rallye Projesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2009 Saat 15:55 |
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
helal olsun elemanlar işi iyi biliyormuş. 205 gti dan 207 s2000 bile çıkarır bunlar.
|
|
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eline sağlık Haşim abi :) .
|
|
caglargungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
valla aynı projeden gidiyorum bakalım motoru koyduk motor içindeki fazlalıkları temizliyorum şu an sonuç neyi göstercek bakalım
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adamlarda para zaman çok artı araba çok ucuz ingilterede 2002 peugeot 307 xt fiyat araştırması yaptım şok oldum fiyatı 2.600 tl
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
egzoz manifoltuda vuvuzella gibi yahu :D
|
|
caglargungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
|
vuvuzela gibi olanlar emme manifoldu itb sistemi bende şu an o sisteme geçmeyi düşünenlerdenim =)
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |