![]() |
|
106XN Yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 Saat 22:32 |
|||
106XN Aracım cok yakıyor 250Kuruşa kadar cıkıyor.
Motor kapasitesi 1,1 ve 60000 Bakımını yeni yaptırdım.Buji,yag fliresi,hava filitresi,benzin filitresi yeni değişti.
Ankarada bunu göstereceğim işinin ehli bir usta varmıdır.
Şimdiden teşekkürler
|
||||
![]() |
||||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Tanışma topiği açarsan Soruna Cevap gelecektir eminim. |
||||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
GP Garage var. Ankaradaki arkadaşlarımız irtibat bilgilerini verirler. Şu yakıt zamlarına göre bana çok yüksek gelmedi şehir içiyse.
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
vuvv 1,1 motor acayıp cok yakıyor hemde
ama ılk once bı tanısma topıcı acsan hıc fena olmaz |
||||
![]() |
||||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|||
250 ykr banada fazla çok değilmiş gibi geldi :)
Hava filtresi derken orjinalmi?
Arabayı Yüksek devir kullanıyormusun ?
|
||||
![]() |
||||
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
İşin gerci usta bir kullanıcı değilim. Fakat elimden geldiği kadar devrine özen göstermekteyim.Yetkili servise götürmedim.Parcalar buyuk bir ihtimal orjinaldir. |
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
Gündüzler Peugeot - Murat Gündüz
İvedik organize sanayi bölgesi merkez sanayi sitesi 21.cad. 574. sok No:29 Ivedik
394 39 66 - 0544 790 16 50
|
||||
![]() |
||||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|||
son zamlardan sonra bence de cok değil
|
||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
|||
Sn.hasim bey verdiğiniz peugeot servisi sizinmidir.Ayrıca debraj ayarı icin saxo vts teli önerdi arkadaşlar.Bu uygulama sizin orda veyahut bu serviste yaptırılabilirmiyiz.
|
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
Hayır ben oto tamircisi değilim. Yer murat ustanın yeridir. Kendisi 106 nın piridir öyle diyeyim. Her türlü sıkıntınızı danışabileceğiniz bir ustamızdır. Adresi bizim siteden aldığınızı söyleyin tanır o bizim camiayı
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
|||
Hafta sonu tanıştım Murat beyle..
![]() Buhafta sonu gene gidicem
![]() Gercekten ilgili bir arkadaş...
Forumdan bir arkadaş daha ordaydı.Onlada tanıştık..Sanırım Entel nikli.
Onun oğlunu sevdim biraz...
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
Levent abidir o
![]() |
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Ya Levent abi nerelerde uzun zamandır oda gözükmüyor? |
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|||
Duydumki birileri beni özlemiş:)
ŞAka bir tarafa iş yerindeki yoğun trafik bayağıdır beni sizlerden ayırdı kusuruma bakmayınız.. Aradaşlardan özür dilerim bu kadar ara verdiğim için... Aranızdayım arkadaşlar fırsat buldukça... erdem1978 rumuzlu arkadaşımızla da tesadüf ben de ogün Murat usta nın yanındayken tanıştım... nereden duydunuz diye sorduğumda www.peugeotturkey.com yöneticileri tavsiye ettiler dediğinde vay be dedim dostlara bak..Vefakar dostlar gene iş başında.... Allah razı olsun hepinizden... |
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Valla şaka değil abi özledik yaa, özrünü kabul etmiyoruz abi bu kadar ayrı kalma bizden lütfen...
![]() |
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |