|
307 angel eyes aranıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
miller_7
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2009 Saat 14:42 |
arkadaşlar ben eski kasa peugeot 307 için
fk angel eyes arıyorum, buğu yapamaması ve istanbulda olması yeterli.. not: eagle yerine fk marka değiştirilmiştir.. Düzenleyen miller_7 - 05 Mart 2009 Saat 17:45 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasım aradıgın parcayı bulabılırsın ama ..
tanısma topıcı acsan ılk once senı bı tanısak daha ıyı olur |
|
miller_7
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamm açarz sorun deil
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne marka düşünüyorsun Angelda çok önemli ? |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
miller_7
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benm daha önce aldım bi çift angel vardı , pekte tecrübemz olmadığı içn ilk başta okadar dikkat etmedm marka konusnda silkn sıklmasına rağmen sürekli buğu yaparlardı artk damlalar oluşurdu o derce :) buarada ledli stoplar aldm aynn senn resmde görünnlerdn onlardan memnunm neyse şuan farlarn orjinllerini taktm ve yeni almayı düşünyrm banada eagle angel eyes ları tavsiye ettiler sonarlardan daha iyi deniyor..
|
|
Saro
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tüm Angelların yapısı aynı Sıkıca bir silikon yaptırman gerek ilk zamanlarda biraz buğu yapar sonra keser eagle eyesinde eksi yönleri var bunlardan bahsetmek gerekirse angelları çabuk beyin yakıyo ve tamiri çok zor ben 9 tane beyin değiştirdim en son halkaları iptal ettim fakat mercek olarak süper ayrıca far motoruda var eagle eyes angel far kitini 1.5 sene kullandım halkalardan çok fazla başımı ağrıdı |
|
34 VF 8352 Fınısh...
VF Power(34VF8352) Bilen Bilir Bilmeyen Googledan Bakar:) |
|
miller_7
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet anladm peki sonar veya fk nekadar iydr aralarnda..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
FK tavsiye ederim ancak ledleri sarı yanar.. ledlerin değiştirilmesi nispeten daha kolaydır. Angelları 5 tane led ile aydınlatılır. yükseklik motoru üzerinde gelir. 1,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana.
|
|
miller_7
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani fk alınsa angel ledleri deiştirilp beyaz yapılabliyor dimi..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
yapılır ancak ben tavsiye etmem.. Çünkü FK nın üzerinde gelen ledler gerçekten çok kaliteli. ayrıca beyaz angellar xenonları açınca ölüyor. ama sarı angel farlarınızı yaktığınızda dahi çok tatlı duruyor. Düzenleyen hasimayaz - 05 Mart 2009 Saat 14:29 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ledlerı acık xenonlu bı fptp alabılırmıyız hasım abı
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
fptp neydi yawww, araştırıyorum bulamıyorum
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
miller_7
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslnda sarı angellarla yanan xenon resmi güzl olurdu
ama bilgiler için çok teşkkürler son oladar fk daha iyi bi tercih gibi duruor |
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede RESimde gördüğün bizim junyan markadır tek kötü yani yükseklik motoru yoktur...Bende fk tavsiye ederim :)
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |