![]() |
|
Bu Nasıl Bir Sorun YA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Fatih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seninkine benzer bir sorunda ben yaşıyorum bu aralar.yola çıkıp bastığımda hararet 80 i geçmiyor..ama yavaşlayıp trafiğe girince 90 ile 100 arasında gidip geliyor..sanırım hararet müşüründe bir problem var...sen yinede bir araştır zaten buradan da arkadaşlar yardımcı olurlar..bu arada hoşgeldin..
Düzenleyen Fatih - 03 Mart 2009 Saat 17:10 |
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben istanbuldan mehmet
kendımı tanıtmaya zamanım olucak ama suan ılk mesajımda sorunuma yardımcı olmanızı ısteyecegım..
aracım 1.6 307 automatik lpg li
aracıma gaz verdıkce hareret duşuuyor ayagımı gazdan cekınce hareretım 100 cıvarına fırlıyor 1 kacyere göturdum cözemediler bugun servise göturcem yanlız keklenmıyelım dıye
sızden tavsiyelerınız almak ıstıyorum sorunumm nedir sızce:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |