|
Borbet jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 Saat 22:34 |
arkadaşlar bir sorum olacak.aracım için borbet jant düşünüyorum.biraz fantezi gibi bir düşünceye benzesede:))sadece düşünüyorum şu aralar aklımda böyle bir fikir var..bu arada aracım pug 406..yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
yj 9542
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: yj 9542 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence pek yakışacagını sanmıorum tabii benim fikrim
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede olmaz epey fantazi kurmuşsun ama hiçhoş olmaz bence
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fatıh abı daha guzel bır jant sec abı :):)
|
|
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotoshop yapabilen var mı.aslında o kadar çok bir fantezi değil.ama tabi bu sadece bir fikir..paylaşımınız için sağolun.
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol emrah...:))belki de...
|
|
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence hoş olmamış ama sen bilrsin ginede
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
A.L.P
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç sadeyken guzel durmuyo taktıktan sora birsey yapacaksan ustune bilemem..:D
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bence resimlerde gayet yakışmış sonuçta 406 bmw ye benzeyen bir araç bmw yakışıo da 406 ya neden yakışmasın:) Şöyle bol offsetlisinden ama tabi bu da motora baya bi yük demek:)
|
|
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
|
Yakışabilir bence neden yakışmasın sonuçta uzun araba!
Borbetten ziyade 2 model daha var! BBS'in modeli; Piyasada pek bulunmayan bir mal sağa sola sordum da 2000-2500lerden bahsedilio. Bununda tam ismini öğrenemedim ama Herko Legend yazıo bazı yerlerde; Görüntü olarak gayet hoş ben aracıma bunlardan da takmayı düşündüm ama borbetten vazgeçemedim. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Ben yaptım oldu.. Bence değişik ve güzel olur..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olur 406 uzun araba
|
|
smttali
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum bence güsel olur yaa tabi yinede sen bilrsn
|
|
HKS
|
|
Fatih
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolun dostlarım..yaza bomba gibi bir 406 geliyor..paylaşımınız için sağolun ben kararımı verdim...
|
|
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede yakışır
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ENKEİ RT6 jantını tavsiye ederim ;) http://www.streetdreams.org/wheel_brands/Enkei.php bu siteden de bakabilirisn Düzenleyen YKP - 18 Şubat 2009 Saat 17:00 |
|
osmans
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence yakısmaz yaa olmamıs zaten resımlerdende bellı
|
|
woodo_21
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence ofsetler 10 numara açar borbet uyar bence yani... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |