![]() |
|
bu aracı tanıyan var mı =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2009 Saat 22:12 |
|
![]() ![]() 106 gti 2001 modelmiş 70 binde imiş tanıyan war mı
![]() |
||
![]() |
||
OnurGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2008 Konum: Merter Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben tanıyorum :D
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sinan-s in =)
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Mirak içine etti süprizin..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
resımlerı oglen ben aldım ben bıle koymadım bee ılk ben koycaktım :D
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
vay sınan senın mı bu arabayı google da satılıklarda gordum pertten toplama imiş dogru mu hakkaten |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
harbi araba toplama gibi duruyo =)
şaka bi yana maşallahı var kız gibi kazasız belasız |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
OnurGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2008 Konum: Merter Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
çok güzel maşallah :D sinan abi mirak abi dogrumu sölüyo perttenmi toplama ueheuh :D abi koltugu cok diklemişsin ya :D
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Yok yaw inanmam.. GTI falan değil bu bildiğin fiat UNO :) :) |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
HEHE pertten toplama
![]() |
||
![]() |
||
|
dedigim gıbı rengı harıka walla nazar degmesın çok sahane bı renk
|
||
![]() |
||
|
evet arkadaslar sınan arkadasımız 106 gti aldı.. fotolarını koymak istemiyordu fakat ben dayanamadım Sinan's =)
eee tatlıları ne zaman yiyoruz =)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
en kısa zamanda artık depoda zulaladığın 306 gti jantları takarsın
![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
takmış bile :D
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Çok yakmasın??
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
katılıyorum yakıtı artırabilir filtrede varmış zaten ![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
250 kurus..
|
||
![]() |
||
|
Abi şehir içi 20 ytl lik benzine 80 km yapıyor..Tatmin etti beni..
|
||
![]() |
||
|
lpg takılı herhalde =)
egsoz ve hawa filtresi tak sınan dahada ekonomık olur
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
nasıl kullanım da ama 2500 deviri geçmezsen normal de ama hakkını verirsen GTİ nin 20 lirayla 50 60 km anca gider =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |