|
Sony Mex -Bt2600 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2009 Saat 17:02 |
Arkadaşlar aracımda sony mex bt 2600 model cd çalarkullanıyorum. Sorunum şu radyo kanallarını hafızaya alıyorum . araç çalışırken bir problem yok . kontağı kapatıp aracı tekrar çalıştırdığımda tüm hafızadaki kanallara siliniyor teyp resetlenmiş gibi oluyoır. aynı şekilde cd dinlerken teyp bi kapatıp açtığımda tekrar cd nin başına dönüyor . kaldığım şarkıdan devam etmiyor. tüm ayarlarına baktım ama bir şey bulamadım. bu teypten kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybinden ziyade bu elektrikle ilgili.Teybin kontak kapalıyken çalışıyor mu?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yo hayır kontak kapalıyken çalışmıyor..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybinin tetiklemesini düz bağlatırsan sorun geçecektir.Kontak kapalıyken çalışır vaziyete getirmen ürünün için en hayırlısı. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybi yurt dışından getittirdim . soketli bağlantı yapıldı. tetikleme dediğin olay nedir 205 gti.. yaptırırken burdaki elektronikçilere tarif edebileyim hiç yoktan ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya tarıf edıcek bısey yok kardes dırek sen bu ısten anlayan bı ustaya gotur cozer zor bı durum deıl ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani kontağı açmadan teyb çalışsın diyeceksin..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok sağolun arkadaşlar.
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elektrikçi halledr
|
|
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp her kapatıldıgında hafıza siliniyorsa içersinde bulunan hafıza pili bitmiş olabilir.Backup pili olarakta biliniyor normalde bu dahili pil vasıtasıyla hafıza bilgileri korunur ve tekrar hafızaya alman gerekmez.Pilin değiştirilmesi gerekebilir.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hafıza pilinden zor kadeşim.Düz bağlantı yapacak elektrikçi olay bitecek...
|
|
savi_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya da sigortayla ilgili problem vardır teybe gelen hattın sigortasıyla...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |