![]() |
|
sabah araba çalistirma sorunu... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 Saat 10:52 |
||
Arkadaslar, 2 sabahtir arabayi (206HDI) çalistirirken, aküden mi bilmiyorum ama araba biraz zor çalisti ve çalisirken göstergedeki lambalarin hafif söndügünü gördüm, sizce bunun sorunu aküden mi kaynaklaniyor acaba? kis vakti bi de yolda kalmayalim.
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sanırım sorun aküde.İsetersen önce bi ölçtür.Bi baksınlar gerekirse değiştir.Önder oto'da güzel fiyata akü var.Bilgilerine... |
|||
![]() |
|||
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
||
bencede bi ölçtür anlattıkların akü ile ilintili yoksa hem dediğin gibi kış vakti yolda kalırsın akü önemli
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
aracın kaç model ? akünün ömrü bitiyordur belki
|
|||
![]() |
|||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||
geçmiş olsun.
|
|||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||
![]() |
|||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
||
arac 2002 model kardes
|
|||
![]() |
|||
||
tesekkürler kardesim
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
aküyü değiştirmedi isen 2002 yılından beri aküyü değiştir bence
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Bence tamamen aküden kaynaklanıyor..
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar zaten arabanin bakimi gelmisti, araci servise biraktim, aküye baktirdim, gerçekten de aküdeymis sorun, akü degisecek.. Yardimlariniz için hepinize ayri ayri tesekkürler...
|
|||
![]() |
|||
||
Biz teşekkür ederiz Taylan kardeşim.Başın sıkıştığında biz burdayız. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Su ana kadar ne sorduysam hemen cevap verildi arkadaslar, hepinize yardimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum... Sitemizi seviyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sitemiz, ailemizde seni seviyor... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
değişme zamanı gelmiş akünün desene
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Allah'tan yolda kaldigimizda basimiza gelmedi kardesim
![]() |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
büyük ihtimalle aracın üstündeki orjinal fabrika aküsüdür.. Dizeller daha tasarruflu akü konusunda. ;)
|
|||
![]() |
|||
||
Üstündeki aküde hiçbirsey yazmiyodu, ne marka, ne de tarih
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |