![]() |
|
rolantide titreme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan bir marka model motor tipi yazar . Ben şimdi hangi motor tipine göre yorum yapayım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
cetbugra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sanırım tecrübelisiniz bende de 2015 508 1.6 blue hdi active paket eat6 var.Aracı yeni aldım fakat ışıklarda bende de böyle rölantide titreme döngüsü gibi bir şey oluyor sebebi ne olabilir yakın zamanda trigerini değişeceğim yetkili serviste fakat geçmezse diye korkuyorum.
|
|
![]() |
|
fcesur77 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 7 Saat 12 Dakika önce Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar. Aynı sorun bende var araç da aynı. Yolda bir şey yok araba ne zaman kendini rölanti devrine atıyor o zaman titreşim başlıyor. Sanki araca 60-70 rpm rölanti devri verilse düzelecek. Siz nasıl çözdünüz yorum yapar mısınız görürseniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |