|
Peugeot 307 Automatic gear fault |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ardas06
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Saat 46 Dakika önce Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Saat 38 Dakika önce Saat 23:37 |
Herkese merhaba peugeot 307 1.6XT otomatik 2002 model aracımda geçen hafta perşembe günü aracımda automatic gear fault hatası verdi öncesinden de birkaç kez vermişti ancak kontak kapat aç yaptığımda düzeliyordu perşembe günü çok sık uyarı vermeye başladı ve aracı 3. viteste kitliyordu ustaya gösterdiğimde selenoid valf ya da beyinden olacağını söyledi yaptıracak bütçem olmadığı için birkaç gün bu şekilde kullanmaya karar verdim cuma günü arabayı kullandım ancak yokuşlarda zorlanıyordum kontak açıp kapatıyor sonra devam ediyordum zorlandığında ise içeri benzin kokusu tarzında bi koku geliyordu araçla yokuş çıktım ve sonrasında park ettim arabayı biraz rampadaydı sabah çalıştırdığımda araç boşta gibi gitmiyordu triptoniğe geçiyor ancak boşta gibiydi gaza bastıkça ve sonra tekrar hataya düşüyor aracı çekici ile evimin önüne çektirdim bir iki gün sonra kontrol ettiğimde araç az da olsa gidiyor ve triptonikte vites geçtiğini anlayabiliyorum sizce sorun neden kaynaklıdır ustalar şanzıman incek diyor bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim .
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |