![]() |
|
Otomatik Aracın Stop Etmesi vs (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Iverson3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2024 Saat 12:25 |
Herkese merhabalar. Aracımın yaklaşık 1 ay önce ABS ışığı yanmaya başladı. İlk araştırdığımda soğuktan olabilir deniyordu, kısa bir süre sonra ışık söndü ve şu an tekrardan yanmaya başladı ve sönmedi. Aracım kırmızı ışıkta frene basarken sendeliyor, geri tepiyor ve kalkış yaparken randıman alamıyor eski seriliğinde değil. Park halinde iken rölantide devir kendi kendine 1in üstüne çıkıyor. Ayrıca arada bir sport ve kar sembolü aynı anda yanıyor. Bugün sabah ise tekrardan çalıştırdım deneme yapmak istedim ve yolun ortasında kalakaldım. Motor ışığı yandı stop ışığı da yandı ABS zaten yanık. Araba stop etti. Tekrardan çalıştırdım çalıştı ama kalkış yaparken ağır ağır gidiyor zar zor evin önüne çektim. Arabayı ustaya götüreceğim. Sizce genel sorunlar ne olabilir sanayiye bilinçsiz gitmek istemiyorum, en azından az çok birşeyler bileyim. Malum oto sanayide selamün aleyküm demek bile 300 TL. Şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen Iverson3 - 25 Ocak 2024 Saat 15:42 |
|
![]() |
|
Iverson3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç ustaya gitti şanzımanda sıkıntı varmış. ABS beyni yanmış. Benzer sıkıntısı olan arkadaşlar olursa diye konuyu silmiyorum. Hayırlı günler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |