|
Araç marş alıyor fakat kesinlikle çalışmıyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erkandokme307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2023 Konum: KÜÇÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkandokme307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2023 Saat 11:29 |
Merhabalar
Tüm forumu araştırdım, internette araştırdım fakat aynı sorunu bulamadım. Araç yolda giderken stop etti, sanayiye çektirdik, bilgisayara bağlandı ve ateşleme bobini hatası verdi. Ateşleme bobini değiştirildi fakat yine çalışmadı. Daha sonra BSI beyni değiştirildi araç 200 km 1 gün boyunca çalıştı sorun olmadı. Ertesi gün kontağa bastık fakat yine marş alıyor fakat çalışmıyor. Bu seferde krank sensörü değiştirildi fakat yine çalışmadı. Araçta herşey normal görünüyor, benzin pompası falanda ölçüldü direkt elektrik verildi çalıştı sonra yine gitti. Şuan hiç bir şekilde çalışmıyor. Marş basıyor fakat benzin yokmuş gibi boş boş basıyor. Sorun neden olabilir yardımlarınızı rica ederim.
|
|
serdarcan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Araç model bilgisi yazmamışsınız Ama pejolarda 406 307 lerde genelde SİNYAL KOLU bozulmuşsa marş basar Araç çalışmaz veya şöför tarafında zeminde ıslaklık varsa beyne giden kabloların soketi yerden geçer ıslaksa kısa devre yapıp motor tarafında SİĞORTA attırmışsa yapabilir bu kablo hattıında inmobilayzır vardır kontagı okumuya olabilir kontak anahtarını yere düşürdüysen içindeki çip yerinden çıkmış olabilir dizelse reil basınç müşürü ve kablosu soketi çıkmışsa yapabilir
|
|
Free60
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2023 Konum: Sancaktepe/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba anahtardan kaynaklanabilir.anahtarı kontrol ettir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |