|
206 CC Roland Garros Aksesuar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Lowrider
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2023 Saat 08:41 |
Merhaba Arkadaşlar,
2003 model 206CC RG ile aranıza katıldım. Araç içinde ve dışında birçok aksesuar haliyle eskimiş bunları yenilemek istiyorum ama ne internette ne piyasada parça bulamadım. ilk defa peugeot kullanıyorum, hepinizin bilgiği muhtemelen spesifik parçacılar vs vardır, burdan bana da bilgi verirseniz sevinirim. Sıfır ya da temiz çıkma da olur. Acil ihtiyaçlarım genelde yan sinyaller, RG logoları, vites kolunun ordaki P-R-D nin yazdığı panel, turuncu dijital ekranda gitmiş yazıların bir kısmı okunmuyor sadece sol alt tarafında bilgiler gözüküyor , havalandırma ızgaraları kırık vs.. Teşekkürler,
|
|
Buzarre
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam Peugeot'un bu tarz(aksesuar) parçalarının sıfırı zor bulunuyor.Kaportası ve mekanik parçaları çok rahat bulunuyor ama böyle küçük detayları bulmak imkansıza yakın.Benim aracımda da otomatik vites topuzunu(metal olmayan)ararken bayağı bir zorlanmıştım.Genelde çıkmacılara göz atabilirsiniz yaşadığınız şehirin sanayisine ya da internette detaylı bir araştırma yapmanız gerekiyor.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR 2001
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |