|
soğutma suyu çekilme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
forzaa07
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2023 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2023 Saat 09:11 |
Merhaba abilerim, kardeşlerim aracım peugeot 307 1.4 hdi 2003 model.
Araç su seviyesi normaldeyken araca binip bir kaç kilometre gittikten sonra su seviyesi uyarı lambası yanıyor baktığımda genleşme kabında hiç su görünmüyor. Motorun soğumasını bekleyip su eklemek istediğimde ne kadar beklersem bekleyeyim genleşme kabı kapağını açtığımda fısss diye ses gelip su seviyesi eski haline yükseliyor sıcakken açsam suyun genleşmesi diyeceğim ama 5 saat bekliyorum soğuyor fark eden birşey yok su eksik diye suyu tamamlayamıyorum su yağa karışmıyor akmıyor aracı koyduğum yerde damla su yok yaşadığım ilçede ustalar pek ilgili değiller eğer kendim çözemezsem bursaya gideceğim.
|
|
contasiyanik
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı contasiyanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar aynı sorunu yaşıyorum bende de yağa su suya yağ karışmıyor ama bir kaç deneme yanılmayla contanın yandığını düşünüyorum siz ne yaptınız aradan baya zaman geçti umarım çözümü bulmuşsunuzdur
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |