|
Muayeneden kalmak mı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
soa-o
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2022 Saat 22:02 |
Merhabalar ilgisini çeken var mı bilmem ama şöyle bir şey duydum.
"Aracınız TUVTÜRK muayenesinden kalırsa kusurlu sayılan parçayı yetkili servise sorgulattırıp parçanın ellerinde olmadığı (eğer gerçekten yoksa) bir belge alarak muayeneden kalmamıza neden olan parçayı kusur listesinden sildirebiliyormuşuz."
Acaba doğruluk payı var mı bir bilgisi olan varsa cevap verirse mutlu olurum. |
|
ByYlmzZz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
parçanın araç için ne kadar hayati önem taşıdığını nasıl belirleyip buna göre bir karar alabilecekler ki? diskiniz çatlamış(parçayı bulamamışsınız) ve ciddi anlamda hayati tehlike var iken, bu araç trafiğe çıkabilir belgesi veremezler bence imkansız. Bence parça sipariş edilip elinize ulaşıncaya kadar ki süreçte gecikme zammı yansıtmayabilirler. en fazla bu yapılabilir tabi mümkünse.
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kim gecikme zammı yansıtmayacak? :)))) Bu kadar iyimser olmayın bu zamanda. Araç trafiğe çıkmayacak. Çıkarsa yakalanırsa güzel bir ceza yer üstüne aracı bağlarlar. Muayeneye de sanayiye de çekci ile götürmek zorunda kalacak. İhtiyaç olan parça, öyle ya da şöyle bulunacak.
|
|
ByYlmzZz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
@pusutr ben zaten dikkat ettiysen ihtimal verdim benim bile inanmayacağım :D
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |