|
407 İç Tavan Stop Lambası KapakTamiri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Oaytekin
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2022 Saat 23:32 |
Merhabalar dostlar,
Geçtiğimiz kış aracımın tavan stop lambasında ( 3.stop ) arıza yapan bir ampülü değiştirmek için kapağını çıkarttığımda tırnaklarının çatladığını farketmiştim. Her nekadar japonla yapıştırsam, ek plastik parçalarla desteklesem de özellikle kasislere girdiğimde kapak devamlı düşüyordu. Ayrıca her düşüp tekrar takma girişimimde tırnaklar daha da kırılarak artık hiç tutmaz oldular. Plastik tamiri yapan ustalara gösterdiğimde komple yapıştır gitsin şeklinde öneride bulundular. Ancak ben gerektiğinde kesen ampullerin değişebilmesi için sökülüp takılabilen bir çözüm arıyordum. Taa ki yaz sıcakları başlayıpta yorgun plastiğin kraker gibi elimde 15 parçaya bölünmesine kadar. Kapak malesef şuan piyasa da yok. Varsa da tahminimce çok pahalı. Çünkü sorduğum bir iki çıkmacıdan 400TL gibi absürt fiyatlar aldım. Velhasılı iş başa düştü diyerek tamiratına yöneldim. Sonuçtan çok memnun kaldığım için varsa benzer sorunu yaşayan dostlara fikir vermesi açısından tamir sürecini anlattığım videomu paylaşmak istedim. Vakit ayırdığınız için teşekkürler. |
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |