|
GERİ GÖRÜŞ KAMERASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muktezuna
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2019 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muktezuna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2019 Saat 14:34 |
Yeni almış olduğum 508 arabama geri görüş kamerası taktırdım yarım kontakta sıkıntı yokken araba çalışır durumda iken parazitlenme yapıyodu araya röle bağlatıp tekrar denediğimde tekrar parazit yaptığını gördüm başına gelen yada yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır şimdiden teşekkür ederim...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aramıza hoşgeldiniz. bunun sebebi araçta canbus hocam kamerenın elektrikğini nereden aldınız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
muktezuna
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2019 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muktezuna
|
teşekkür ederim stop lambasından alındı
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim. stop yerine araç iç çakmalık yada iç labalardan alırsanız görüntü düzelecektir muhtemelen.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ATK
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2018 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce sıfır aldığım opel insignia aracıma bayi çıkışlı necvox multimedia ve geri görüş cihazı taktırmıştım.. Kamera çok kötüydü, garantiden elektronikçiye götürdüğümde elektriğin yanlış bağlandığını geri görüş kamerasının elektriğini sadece geri vites lambasından alması gerektiğini söylemişti.. Sonra arka far grubunu çıkardı geri vites kablosuna kamera kablosunu bağladı, artık kamera sadece geri vitese takıldığında elektrik aldığı için sadece geri viteste çalışır hale gelmişti.. Bi faydası olur mu bilmem ama ben böyle birşey yaşamıştım.. Ayrıca canbus denen zımbırtıyı garantiden 3 kere falan değiştirmişlerdi.. Tabi o kamera ile alakasız aracın direksiyondan kumanda sistemi ile entegresinden kaynaklı problemler içindi..
Yine faydası olur diye yazıyorum, navigasyon GPS'sini metal bi kısma şase kaporta vs tutturulması lazım değilse çok zayıf çeker gibisinden düzeltmeler yapmışlardı..
Sözün özü OEM ürün hüsrandır, ne varsa orjinalde var.. |
|
muktezuna
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muktezuna
|
teşekkür ederim oem teyp değil sadece geri görüş kamerası var bende aynaya takılanlardan o yüzden can bus bi işime yaramıyor fakat dediğiniz yolları yaptım şuan için herhangi bir sorun yok elinize emeğinize sağlık
|
|
407benzinli2.2
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2021 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407benzinli2.2
|
2020 Model 508 Allure Dynamic araç için geri görüş kamera taktıracağım. İstanbul Maslak civarı tavsiye edeceğiniz bir yer var mı acaba ? Geri vitese takıldığında çalışsın istiyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |