|
2013 508 silecekler kendiliğinden çalışıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Bahadirhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bahadirhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2020 Saat 09:43 |
Arkadaşlar merhaba, 2013 model 508 allure aracıma bu sabah işe gitmek için çalıştırdığımda silecekler otomatik çalışmaya başladı, silecek kolundan müdahale edilemiyor, durduramıyorum. Ayrıca ekranda hava yastığı arızası da gösterdi. Hiçbirşey yokken bir anda bunların yaşanması canımı sıktı gerçekten. Aracı stop ettiğimde bir süre daha silecekler çalışmaya devam ediyor sonra kendiliğinde duruyor, duruyor ama saçma sapan şekilde yani biri yukarıda biri aşağıda vesaire. Servise gideceğim fakat forumda okuduğum yazılar kafamı epeyce karıştırdı. Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Herkese iyi günler olsun.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşglediniz. muhtemelen akü ve şarj dinamosu ile alakalı bir durum hocam. akünüzü kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Bahadirhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bahadirhan
|
Sayın Moderetör öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Akü'yü kontrol ettireceğim, sonucu tekrar paylaşırım. Bu arada hoş buldum 🙂
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim genelde bu sorunlar akü zayıfladığı zaman başlar. bir çok peugeot modelin görebilirsiniz. özellikle yeni araçlarda
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
zamazingo
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2022 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zamazingo
|
Hocam keşke sorunu nasıl halletiğinizi yazsaymışsınız. Merak ettim açıkçası. aynı sorunu ben de yaşıyorum 2 gündür.
|
|
SonerAK
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Merhaba . Yağmurlu gecenin sabahında sileceklerimin saçmalaması üzerine benzer durumu yaşadım. Bizim silecek motorları kanserli üretildiği için bozuluyor. Lanet şey 2 motorlu yapıldığı için tekini değiştirsenizde olmuypr mecburen 2 silecek motorunu değiştireceksiniz. Bende bozuldu saçmaladi ve aorbag hatasi verdi degistirdim geçen sene 2.100 TL verdim. Sonra eski motorun bozuk olanini parçaladım içine su almış paslıydı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |