|
GÜNEŞ YANIGI KELERME NASIL ÇÖZDÜNÜZ??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Marasliede
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2022 Saat 00:23 |
407 execute Black sahibiyim. Tavanda ve kapatma kelermeler var. Bu kelermelerden nasıl kurtulabilirim. Deneyimli arkadaşlarımdan fikir bekliyorum. Herkese hayırlı sürüşler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam onun için iki seçenek var bir. vernik kaldıran bir sıvı var youtube felan bir çok video bulabilirsiniz şimdi bir çok kaportacı yapıyor ama bana göre uzun ömürlü bir işlem deil çünkü boyayı koruyan vernik gidiyor. ikinci seçenek bu işlemi yaptırıp vernik attırmak.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ona yapacak bişey yok. boyanacak . en iyisi gölgede tutmak yada branda falan kullanmak.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece solma şeklinde ise soyulma yoksa tavan kaput ve bagaj kaplama yaptırın. ben öyle yaptırdım hem solma ilerlemesi durdu korunuyor hem de göze güzel görünüyor. siyah olduğu içinde kaplama olup olmadığı belli olmuyor. önceki kaplamalar eskidiğinden bu yıl yazın yenilettim maliyet 400 tl tuttu.
|
|
Marasliede
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
|
Öneriniz için teşekkürler hangi firmada yaptınız sökerken sorun oluştu mu kalkma vs. Araçta dolma var yanık düzeyinde.
|
|
Marasliede
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
|
Öneriniz için teşekkür ederim. Riskli bir işlem diye düşündüm ama değerlendirmekte fayda var
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sökerken herhangi bir sorun olmadı. söktükten sonra yeniledik zaten. bulunduğum yerde taksi reklam kaplamaları yapan bir iş yerine yaptırdım ben.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |