|
407 ŞARJ DINAMOSU KASNAGİNIN BOZULMASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Marasliede
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2022 Saat 15:15 |
Sabah aracı çalıştırdım kayisin ondan tikirti geliyordu. Malum ustaya gittik usta gergi kutugunden dedi. 400 TL ye gergi kutugu aldım. Taktirdim ama ses gitmedi. Tekrar benim eski gergi kutugunu taktik. Ses hala var. Oradan da başka bir tamirciye gittim oda şarj dinamo kasnagindan ses geldiğini söyledi. Şimdi o malum kasnagi sokturuyorum. Masraf da en az 650 TL dedi gelişmeleri yazacağım. Hayırlı günler.
|
|
Marasliede
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
|
Arkadaşlar sesin sebebi şarj dinamosunun kasnagı imiş. Aslında o kasnak komple sökulmeden olabiliyor ama usta nedense sökmeyi tercih etti. Gariptir ben anlamıyorum Bi işin kısa yolu varken neden zor yola girip hem zamanımı hem paramı alıyorlar enteresan. Sanırım peugeot a bitecekse insan yarım tamirci olacak :). Herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar , Hocam probleminizin giderildiğine sevindim. komple alması kasnağı rahat değiştmek için muhtemelen dediğiniz gibi üstündede değiştirilebilirdir. ben bir sorunu kendim yapmaya çalışıyorum araçlarımda.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Marasliede
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
|
Yakında 3. Seviye tamirci olacağız abi. Hayırlı sürüşler.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah kardeşim. buji - benzin enjektörü - klima ve motor radyatörü - kalorifer radyatörü değişimlerini kendim yaptım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Marasliede
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
|
Abi bende kendime küçük bir atölye kuracağım en sonunda 😀 maşallah Allah nazarlardan saklasın tamirci misiniz diye düşündüm doğrusu:)
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok kardeşim sanayi esnafi bizi tamirci yaptı. bir buji bobin değişimine bile 100 tl - bir radyatör değişimine 300 tl istenilince kendim yaptım. elimdende gelir. ufak tefek elektrik işlerini kendim yapmaya çalışırım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen ben de çoğu işi kendim yapıyorum. Şimdiye kadar filtreler, antifriz, buji, bobin, benzin enjektörü, benzin pompası, otomatik vites yağ sogutucusu, com2000 sinyal kolu değişimi, lpg regulatoru, kalorifer petek oringi, fan röleleri, krank sensörü vs ne varsa kendim değiştiriyorum.
Yarın da termostatı değiştireceğim. Yaza doğru da kaporta boya işine el atacağım:) her tarafı güneş yanığı oldu şimdiki halinden kötü olamaz nasılsa |
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten bir kaporta işimiz kalmıştı talip kardeşim yakında bende o işlere girecem senin gibi ah bir garajımız olsa
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla öyle maalesef yol kenarında araba tamir edeceğiz derken ezilecegiz:) heleki ıstanbulda park edecek yer bile bulamıyoruz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |