|
Start&Stop Devrede İken Yokuşta Kaydırma Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Egemen KURT
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Egemen KURT
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2021 Saat 09:02 |
Merhaba Arkadaşlar,
Yokuşta start&stop devredeyken ayağımı frenden kaldırdığımda araç çalışana kadar geçen kısa sürede geriye doğru hafifçe kayıyor. Bu durum normal mi yoksa yapılması gereken bir ayar var da ben mi bilmiyorum. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
|
|
MOA
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba. Aracı iki haftadır kullanıyorum. 1250km oldu daha doğrusu. Frenlemeyi bırakmayacak şekilde pedalı hafifçe gevşetip bir tek pompa daha yaparak geri kaymayı engelleyebilirsiniz. Sanıyorum yokuşta olduğunu bu şekilde bildiriyorsunuz araca.
|
|
Mehmet5706
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2022 Konum: Anakar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet5706
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Durduğunuz anda fren pedalına sert basmanız gerekiyor. Pedala yumuşak bastığınızda geri kaçırma yapıyor. Tecrübeyle sabittir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |