![]() |
|
Şamandıra mı? Gösterge mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2021 Saat 12:19 |
Arkadaşlar aracımın deposu 50 litre alıyor. Depom neredeyse doluydu göstergedeki 8 dişten 7. dişteydi. Neyse yakıt pahalılanacak diye fulledim 7 litre daha aldı ama gösterge 7. dişten yukarı çıkmadı. Her zaman gittiğim ve yaklaşık 7 litre harcadığım yolu gittim. 6. Dişe geldi. Yani aslında depoda 7 diş kadar yakıt varken hep 1 diş aşağısında kaldı. Sonra tekrar depoyu farklı bir yerde fulledim. En son 6. dişte kalan gösterge yine ordan yukarı çıkamadı. Yine 7 litre harcadığım yolu yaptım 5. dişe geldi. Yani yakıt göstergesi aşağı inmeye gelince sayıyor. Yukarı çıkmıyor. Şimdi sorun göstergede mi oluyor yoksa şamandıra da mı? Hiç böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
|
|
![]() |
|
Serocannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2021 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serocannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bugün depoyu söküp temizledim tam bosalttim 78 lt aldi 4 5 lt daha alir once tam full gösterdi sonra fulden 1 çizgi aşağı düştü sonra tekrar düzeldi sanirim genelde yarin yada alti kullaniyoruz diye samandra nin elektronik kısmı kirlenmis temassizlik olabilir
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben önceki aracımda yakıt pompası bozulduğu için bu aracımda bozulmasın diye hep full ve yarı üstünde gezerdim. Ama ne yaparsam yapayım bozulacağı varsa bozuluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |