|
Klima ayarları ekranda çıkmıyor??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mlhgvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2021 Saat 20:28 |
Merhaba, 2011 millesim 407 alacağım. Buhün gidip aracı test etrim beğendim açıkçası. Ancak çözemediğim bir konu var. Ekranın orjinal olduğunu belirtti alacağım kişi ve teyp üzerindeki setup navi gibi tuşlarla uyumlu çalışıyor. Bu sebeple sıkıntı olduğunu düşünmüyorum orjinallik konusunda ama klima tuşları aktif ve çalışıyor; ekranda birşey çıkmıyor bu sebeple kaç derecedesin hangi kademe hızdason vs. Hiç bir şeyi göremiyorsun. Aldığım kişi al satçı oda bende yeni farkettim bulamadım aldığım kişiyi aradım oda çıkıyordu son zamanlar çıkmamaya başladı demiş. Sebep ne olabilir acaba??? Varmı bunu tecrübe eden?
|
|
Mlhgvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Klima dışında herşey navi vs. Çalışıyor, ilk defa böyle birşey ile karşılaştım, sıcaklığı hızı vs hissiyat ile belirlemek gerekiyor :) birde sanki fm çok az çekiyor çoğu standat kanal çekmiyor anten yada anten bağlantı sorunu var sanırım
Düzenleyen Mlhgvn - 20 Kasım 2021 Saat 20:34 |
|
Mlhgvn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumda araştırıp bulduğum kadarı ile android ekran takmış önceki sahibi. O sebeple çıkmıyor. Peki bunu aktif hale getirmek için güncel bir çözüm varmıdır acaba ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |