|
206+ 1.4 Hdi Abs Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muttafi
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2021 Saat 13:49 |
Merhabalar,
3 Hafta kadar önce 2011 Model 206+ 1.4 Hdi Comfort satın aldım. Computest'te yanan rutin abs lambası 1 gün sonra söndü ve tekrar geri yandı. O günden beri ABS lambası yanıyor. Zaman zaman sönüyor ama gün içinde tekrar yanıyor. Bu sebepten ötürü araç muayeneden de kaldı. Arıza tespiti yaptırdım ve bilgisayarda 'ABS Dolaşım Pompası Arızası' çıkıyor. Bakan usta bununla alakası yok beyin bozulmuş dedi direkt. İlgilenmeden böyle bi tavra girip direkt ₺1000 maliyeti var dediği için başka bi ustaya götürdüm o da pompa arızalı dedi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı varsa nasıl bi çözüm buldu. Araçla günlük 150 km yapıyorum ve böyle bir arıza olması da beni tedirgin ediyor. Ankara'da bildiği güvendiği usta var ise de tavsiyelere açığım. İlk aracım ve bu konu haricinde çokça memnunum, desteklerimizi bekliyorum teşekkürler
|
|
Phoney
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2021 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım merhaba.ayni sorun bende var.sonuc olarak nasıl hallettin.yardimci olursan sevinirim bendeki araçta 2011 envy 1.4 HDI. ABS kafasına göre yanıp sönüyor.ben pompayı tamir ettirdim ama deisen bir şey yok.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar buna benzer bir sorun 207 si olan bir üyemiz yaşıyordu problem kablodan kaynaklı olduğu çıktı ve 100 tl gibi maliyetle tamir edildi.
ivedikte mas peugeot abdurrahman usta başkent sanayi sitesi demirkıran peugeot bu ikisinden birine gidebilirsin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
AdemUsta1
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AdemUsta1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaslar merhaba bende tamirciyim anlattığınız arızanın aynısı bir müşterimin başınada gelmisti benden önce gösterdiği ustalar aracın pompası bozuk demişlerdi aracı bıraktı arıza tespitine başladım arıza Abs beyninin tesisatindan çıktı eğer abs lambası gidip geliyorsa arızanın tesisat olabilir sürekli kalıcı olarak yanıyorsa o zaman abs beyni diyebilirim yardımci olabilirim size her konuda dediğim gibi bende tamirciyim her türlü sorunlarınızı hallederiz irtibata geçmek isterseniz mesajımı cevaplayın yardimci olabilirim iyi günler :)
|
|
muttafi
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tekrardan selamlar,
Bayağı bi geç farkettim mesajları ama sorun ABS beyninde çıktı. Ankara'da ABS'ci Hakan var meşhur o yaptı. 7 Aydır hiçbir sorun yaşamadım. İyi forumlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |