|
308 Start Stop Kumanda Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Abuzubzulowlow
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Abuzubzulowlow
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2021 Saat 09:24 |
merhaba,
308 1.20 Allıure start stop aracım havaların da soğuması ile kumandayı görmemeye başladı. Kumanda pilini değiştiriyorum o an için düzeliyor ancak sonraki seferde tekrar görmüyor. Özellikle havanın soğuk olduğu saatlerde ortaya çıkıyor. Aracın içine anahtar ile giriyorum ama start tuşuna bastığımda ekranda anahtar algılanmadı uyarısı veriyor. Araç içinde 2-3 dakika kadar bir süre kumanda elimde durunca görüyor. Malesef bu şekilde kullanıyorum şu an. Araçta start stop özelliği devreye girmiyordu akünün azaldığı için olduğu söylenmişti. Bu tür bir problem akü değişimi ile düzelebilir mi? Kumanda da mı problem vardır? Daha önce başına bu tür bir problem gelen yardımcı olabilecek kişilerden tavsiye alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Valla akü azalması her şeyi yapabilir ben bunu gördüm. Sileceklerin kendi kendine çalışmasından tutun göstergelerin sapıtmasına kadar her şeyi etkiliyor.
Bir oto elektrikçiye aküyü ölçtürün. 5 10 tl bir ücret ödersiniz. Akü sağlamsa anahtar üzerine yoğunlaşın.
|
|
Abuzubzulowlow
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Abuzubzulowlow
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim. Dün aküyü önce ölçtürdüm bitmiş denildi ve değiştirdim Bosch marka AGM start stop akü takıldı. Eski aküyü almak kaydı ile 1400TL ödedim. 100 km yol yaptım. Start stop sistemi düzeldi. Gece hava soğukken dahi anahtar çalıştı. Bugün de herhangi bir sorun olmadı. Anahtarsız kilit açma, çalıştırma veya merkezi kilit sorunsuz çalışıyor. Sorun aküdenmiş gibi şimdilik. Farklı bir gelişme olursa tekrar paylaşırım. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |