|
Hız sabitleme ve gösterge kadranı değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Oaytekin
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2021 Saat 02:58 |
Merhabalar dostlar, 2007 1.6 Comfort paket 407 sahibiyim. Aracımda hız sabitleme malesef yok. Yokluğunu çok hissetmemekle beraber olması durumunda aracımın lezzetinin artacağını düşündüğümden internetten kol fiyatlarına baktım. 3 yıl kadar önce baktığımda 100-120TL gibiydi. 3 yılda dolar sebebiyle diğer pek çok parçada fiyatlar katlanmışken onun da fiyatı uçmuştur diyordum ki 200TL civarı bulunabildiğini gördüm. Sormak istediğim bu kollar standart mı yoksa şase numarasına göre uyumlu -uyumsuz çıkma olasılığı var mı ? Yani internetten sipariş verip planeti olan bir serviste aktive ettirmek yeterli olacak mı ? Şase dışında sipariş vermeden araçta kontrol etmem gereken bir nokta var mı uyumu netleştirmek açısından. Bu arada benim hız gösterge panelim eski tip lambalı ikazlı tek satır ekranlı olandan.
Üst nesil bilgi ekranlı ve yağ ısı göstergesinin de olduğu kadranla değiştirsem uyumlu şekilde çalışır mı ? Kontrol ettim iki tip panelin de soketleri aynı. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Oaytekin - 17 Ağustos 2021 Saat 03:01 |
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben yıllar önce aşağıda linkini verdiğim kolu Partner Adventure 2.0 HDI aracıma almıştım, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
|
|
Oaytekin
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Linkteki ürünü bozulan kol yerine mi aldınız yoksa olmayan aracınıza sıfırdan mı eklediniz ?
|
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |