|
Marşa basıyorum ancak arabam çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
39dreamout
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2021 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 39dreamout
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2021 Saat 16:51 |
Herkese selam öncelikle aracım 2 hafta önce bakımdan geldi her yerine bakıldı bakıma girmeden önce de ilk egzoz emisyon arıAsı uyarısı almaya başladım götürdüm hiç bir şey çıkmadı her ihtimale karşı katalizör değişti ölçüm yapıldı sorun çıkmadı kullanmaya de am ettim bir iki gün sonra yeniden egzoz emisyon arızası uyarısı verdi usta hatayı sildi sorun olmadığı için sonrasında aracımı çalıştırmak istedim marş basıyor ama araç çalışmıyor ertesi gün denedim çalıştı sonra bir süre sorun olmadı sonra yine aynı sorun aracım 207 moden otomatik kapsamlı bakıma soktum hiçbir sorun olmadığını söylediler yinede her yerine baktırdım araç geldi bir iki gün sorunsuz çalıştı yine egzoz emisyon arızası verdi ve bu sabah yine çalışmadı neresine bakıyorlar bu aracın anlamadım ikidir götürüyorum masraf veriyorum yine aynı yine aynı neden kaynaklanıyor anlayamadım sorun olabilecek her yerine bakıldı acil yardım ve önerilerinizi bekliyorum
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın lpg li mi.?
|
|
39dreamout
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2021 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 39dreamout
|
Hem benzinli hem de LPG li ama ben benİnli kullanıyorum gaza alıp mı çalıştırsam mı diye aklıma geldi bu gün
|
|
39dreamout
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 39dreamout
|
Hem benzinli Hem LPG li LPG ye döndürüp çalıştırmayı düşündüm belki çalışır ama sorun neden hiç anlayamıyorum
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bazen lpg vafleri sıZdırma yapıyor. Yanma odasına hem lpg hemde benzin girdiğinden zengin karşım oluyor. Bu nedenle araç çalışmıyor veya emisyon hatası verebiliyor. En basit şekilde aklıma gelen bu. Bunu önlemek için lpg yi direkt olarak tank üzerinde bulunan vanadan kapatıyoruz. Bunu deneyebilirsin. Eğer olmaz ise, biraz sıkıntılı bir arızan var. İyi bir ustaya bulamazsan. Ateşleme sisteminden yakıt sistemine herşeyini değiştirler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |