|
Kaporta Hasarı İçin Usta Tavsiyesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mdemir90
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2021 Saat 13:04 |
Arkadaşlar geçen hafta sonu 2013 model beyaz 301 aracım ile bir kaza yaşadım aracın sağ tarafında 3 parçada hasar var. ben bir ustaya gösterdim 2600 fiyat verdi. Bu gösterdiğim usta daha önceden bir iş arkadaşımın arabasını yapmıştı. Güzel bir işçiliği olduğunu biliyorum. Ancak yinede ister istemez kafamda daha uyguna yaptırabilir miyim düşüncesi var. Aracın görselleri aşağıdaki gibidir. Aldığım fiyat sizce uygun mudur ? Nasıl bir yol izlesem daha uygun olur. Tavsiyelerini rica ederim.
|
|
muzzy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle geçmiş olsun hocam
Burada 2020 fiyatları var bi karşılaştır istersen Ama fiyatların maşşallahı var yani çok farkedeceğini sanmam iyi bir pazarlıkla 2000 e çekersin belki
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |