![]() |
|
106 xr marş basıyor çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetkprz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2021 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetkprz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2021 Saat 01:52 |
İyi akşamlar arkadaşlar
Yaklaşık bir haftadır xr 106 aracım stop etti ve bir daha çalışmadı elektriksel ve beyin olarak herşey denendi ama marş basıyor çalışmıyor yardımcı olacak değerli form arkadaşlardan Öner’i ve yardımlarınızı rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektriksel herşey denendiyse hocam güvenlik olarak bakabilirsiniz nette denk gelmiştim arkadaşın biri kapısının kilidi mi ne tam emin değillim zorlamış heralde araç kendini hırsız kilidine almıştı marş basıyor ama ateşlemiyor motor nasıl düzelir bilmiyorum ama bide bu açıdan araştir istersen
|
|
![]() |
|
Ahmetkprz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2021 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetkprz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araç 99 model doğrudur biryerde kitlendi araba ama nerde şu yasaklarda girince elimizde kaldı araç
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigorta atmış olabilir. Motor bölümünde sigorta tablasının alt kısmında büyük maxi sigortalar var.
Benzin pompası bozulmuş olabilir. Lpg varsa onunla deneyin. Immobiliser arızası olabilir . Yedek anahtar varsa onla deneyin. Son olarak motor sigorta kutusunda arıza olabilir. Üzerinde Bir tane role oluyor. Genelde o arıza yapınca yakıtı ve ateşlemeyi kesiyor.
|
|
![]() |
|
mutluhano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluhano
Hocam sorunu çözdün mü bilmiyorum, aynısı bende oldu, benzin pompası arızası çıktı bilgin olsun. Çözdüysen yazarsan bizde öğrenelim
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
krank sensörüne bak, birde sigortaların hepsini kontrol et.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |