![]() |
|
508 Rölanti sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kawuniichii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kawuniichii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2021 Saat 14:24 |
Arkadaşlar merhaba , 2011 model 118bin km'de 1.6vti benzinli yarı otomatik 508 aracına sahibim , aracım rölantide 600-700 devir arası çalışıyor şuan , önceden 800 dü , 1 aydan fazladır araba yatıyor ve bakımı 1000km civarı geçti bakımdan sonra devirin düzeleceğini düşünüyorum ama araç rölanti de iken ara ara motor gaz verir gibi yapıp zıplıyor gibi az az , devir göstergesinde fark edemedim ama kaputu açıp dikkatlice dinleyince farkettim ayrıca benzinli araca göre sesi fazla çıkıyor gibi geliyor bana şuan , fikir edinmeniz açısından ses kaydı aldım ve YouTube linki olarak aşağıya bırakıyorum , bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Kawuniichii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kawuniichii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fikir sahibi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim , içime merak oldu :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |