![]() |
|
106 gti alınır mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafacann43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2021 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafacann43
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2021 Saat 09:13 |
Merhaba arkadaşlar her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ben de ne yapacağımı bilemediğim için bilenlere sorayım dedim benim şuan siena aracim var onu topluyorum 2 ay sonra bitecek onu bitirince satıp 106gti almayı düşünüyordum bütçem 40 bin lira fakat biraz soğuttular işte o paralara alırsın satamazsın masraftan kurtulamazsın heryerinden ses gelir sanayiden çıkamazsın aldıktan sonra zor satarsın gibisinden her kafadan ayrı bişey çıkıyor ben hızlı araç kullanmayı severim o yüzden böyle bir düşüncem oldu öyle sogutunca 1.6 saxo vts lere vaktim onlar biraz daha uygun gorunuyor ve aklimda ki bir diger arac ise civic 1.4is hb onlar da 45-46 civarina bulunabiliyor ustune biraz tamamlayip honda mi alsam diyoum arkadaslar cok kararsiz kaldim ne yapmaliyim tavsiyelerinize acigim
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
306 sw kullanıyorum. benzer platform araçlardır. ben memnunum. rutin bakım hariç msraf yapmadım. bakım masrafları düşük araçtır. kronik sorunu olan araç değiller bildiğim kadar. araç 5 yıldır bende. önceki 2 sahibini de tanıyordum. 3-5 fazla verip temiz araç aldım. bu şekil bişey aramanı tavsiye ederim. aman kapısına vurmuşlar tamponunu sürtmüşleri takıntı yapma. çöp araç alıyorsan japon da alsan baş belası olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |