|
2.0 hdi hararet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Dgn.trgt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2021 Konum: Nigde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2021 Saat 23:09 |
Aracim surekli hararet yukseltiyor
Radyator degistirdim Termostat degistirdim Fan aciyor Su deposu degistirdim Su deposu kapagi degistirdim Arac 90 derecede bile kaloriferleri buz gibi Petek temizligi yaptirdim yapan usta temizlendi ici dedi Arac bazen su deposunun ustundeki musur Su olmadigindan stop lambasi yakiyor Su deposuna acmadan baktigimda icinde su gozukmuyor Ama kapagi actigimda depo aninda suyla doluyor sicakkende sogukkende depo ayni basincla su doluyor su deposunu degistirme sebebim ustundeki musur basincdan cikti seyir halindeyken deponun musuru tutan yeri kirilmis aracin tum filtre bakimlarini falan yaptiriyom ama bu hararete cozum bulamadilar bi usta diyor ust kapak sokecez bi usta diyor kalorifer radyatoru tikali biri diyor motor bitik ama aracin motor cekisi falan iyi
|
|
Ordulu adventure
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: ORDU MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ordulu adventure
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Usta yanılmıyorsam fan zaten 97 de açar.Klimayı açıp deneyebilirsiniz.Benzinli araçtan geçince hararet bir tık yüksek gelebilir.2.0 lar ve benzeri dizeller hararetli çalışır.Çok zorlarsan rampa vsde 95 e kadar çıkar hararet.95 üstüne çıkmaz zaten.Kapağı açınca basınçlı su gelmesini anlayamadım açıkçası.Su sürekli hararet halinde oluyor ama basıncı bilemiyorum.Forumda daha bilgili ustalarımız ve bilgili kişiler vardır
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Devridaim pompasından yapabilir, soğutma suyunda antifiriz kullanılmadığında
pompada arıza yada kireçlenme yapabiliyor böylece motorda hararet yükseliyor
|
|
Dgn.trgt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2021 Konum: Nigde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
95 den uste cikiyor hararet aracta hep antifiriz kullanildi pompada bi sorun varmidir bilmiyorum
|
|
Dgn.trgt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arabanin kaloriferide isitmiyor petegi demek icin kalorifer e giden su hortumlarini petege girmeden paralel baglasam bi sorun olurmu ki
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |