|
2008 gt line 3D ekran akması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GKTG
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2021 Saat 03:33 |
Arkadaşlar Merhaba,
3D gösterge paneline sanırım ıslak elle dokunulması sonucunda mor izler kaldı. Aracı henüz servise götürmedim. Bu konuda bilgisi/ tecrübesi olan arkadaşlar varsa çözüm önerilerini ve tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Düzenleyen GKTG - 05 Nisan 2021 Saat 05:00 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam, Bence o kadar ıslanması için elinizde su dökmeniz lazım acaba gözünüzden kaçmış olabilir biri sert dokunduysada olabilir. Ama tavisyem yetkili servise gidip durumu anlatın derim elinizin ıslaklığı orta kısımlara öyle zarar vermez düşük bir ihtimal. Üretim hatası olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GKTG
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar, daha önce olmayan izler bunlar, ama kesinlikle bu camın üretiminde kronik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, çünkü çok ciddi bir darbe almadı, sadece ıslak elle dokunuldu parmak izi gibi mor lekeler oluştu, durum hiç hoş değil.
cevap için teiekkür ederim,
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam her ıslak elle böyle olacaksa iş kötü bence üretim hatası var hocam değişim talabi isteyin. zaten bu tip parçalar ellerinde pek olmuyor. 1-2 ayda ancak gelir. Sizin üzerinizede atabilirler hocam ama kesinlikle kabul etmeyin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GKTG
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle katılıyorum. Araç eşimde ve ben yurt dışındayım şuan. ıslak elle dahi dokunulmamış, eşim göstergenin altında mor bir iz görüyor bişeyin bulaştığını düşünüp eliyle almaya çalışıyor. Akabinde mor izler dağılıyor. Araç 2 ay kadardır yoğunluk nedeniyle ne yıkamacıya götürüldü ne de biz yıkayabildik. Formlarda bir kaç kişide de aynı sorunu gördüm büyük çoğunluğu garanti kapsamında değiişmiş. Umarım aracın arkalarında dururlar. Keza araç fiyatı güncel listede 393bin tl gözüküyor bu ekran olayı hiç iyi olmadı.
Çarşamba gününe servis randevusu aldık. Gelişmeleri buradan yazarım. İlginiz için sağolun, Selamlar, |
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim hocam o zaman dediğiniz gibi üretim hatası daha önce başka araçlarda değişim oldu ise sizinkini ikiletmeden hallederler sıkıntı olmaz o zaman.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |