![]() |
|
Peugeot 307 airbag sargı hatasi tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkant03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2016 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkant03
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2016 Saat 19:11 |
Sellam aleykum degerli arkdaslar sargiya cozumu buldum tamirci yaptigi gin bozulmustu bende bunu kendim yaptim
Sizede video hazirladim umarim faideli olurum sizlere https://youtu.be/CcxglPi8JuQ |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık berkant aynı işlemi 150-200 tl yapıyorlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Paylaşım için Teşekkürler..
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
berkant03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2016 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkant03
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim forum uyeleri
|
|
![]() |
|
erengul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2021 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Öncelikle emeğine sağlık. Ben ek bilgi olarak bir şey söyleyeyim. Ben de yeni aldım aracı bende de yanıyordu sargılar yenilenmesi gerek dedi sanayide ki ustalar.
Komik gelecek ama bi arkadaşı aradım bilgi işlemle uğraşıyor direkt telefonda ustaya direnç tak geç dedi. Direnç taktılar 35 tl verdim sadece. Sargıya da 400 tl istediler. Aklınızda bulunsun diye söyledim. İkiside aynı işlemi görüyor.
|
|
![]() |
|
sinkor ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2021 Konum: fatih Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
aracı yeni aldım airbag açıp açmadığını nasıl anlaşılır airbag ustasına baktırmak gerekir saygılar |
|
![]() |
|
DOSTEFE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Direnç atınca hava yastığını iptal edip onun yerine direnç taktığını, hava yastığının artık patlamayacağını bilmen gerekiyor. Ama ne yaptıysam bir türlü olmadı, hava yastığı her durumda zaten iptal, bari ışık ve uyarı görüpdurmayayım diyorsan o başka. O zaman direnç takabilirsin.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |