|
407 takırtı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Furkant
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2021 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2021 Saat 00:04 |
407 aracımda düz yolda giderken bir problem yok fakat hafif engebeli yola girdiğim de arka taraftan takır tukur tok bir ses geliyor arka alt takıma komple bakıldı. 3 tane ustaya gittim 3 üde alt takımda bir sıkıntı yok taş gibi diyorlar sorunun nerden geldiğini çözemiyorum. Özellik sağ arka taraftan daha fazla geliyor bu takırtı sesi . Hafif bir çukur dan geçerken falan çok fazla geliyor ses
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı sorun bende de var. Kesemedim bende havalar ısınsın koltukları ve kapı döşemesini söküp deneyeceğim.arka stepneyi de çıkaracağım.biraz meşakkatli olacak ama sanki sağ arka kapı içinde bisey var gibi kırık veya gevşek....
|
|
lordglorfindel
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lordglorfindel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
motor ve şanzıman kulakçıkları olabilir. arkadaki süspansiyonlarda sorun olabilir belki. bende de önden ses geliyordu. kulakçıklardan ve süspansiyonun körüğümü ibşeyi patlamış. ondan demişti usta.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |