![]() |
|
206 İçin Orjinal Triger Seti Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2021 Saat 11:24 |
Merhabalar. Aracımın triger seti bakım zamanı geldi. Sanırım servislerde Eurorepar marka set takılıyor. Fakat ben parçacılarda bulamadım. Bu parçayı ''orjinal'' şekilde tedarik edebileceğim yer önerisi olan varmı? Kendim alıp kendi ustama değiştirmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gates marka al. Ama orijinalini al. piyadada cakması çok var. Zaten servis şu an orijinal olarak bunu kullanıyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
onur206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Dediğiniz gibi piyasada çok fazla sahte ürün var. Gates için bi yerden 180 ₺ bi yerden 270 ₺ fiyat aldım ve hangisine inanıp güveneceğime şaşırdım
Düzenleyen onur206 - 25 Ocak 2021 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
djserp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2021 Konum: İstanbaul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Merhaba; Trendyolda Bosch Marka Set Halinde 450 Civarıydı Bu araçlarda Bosch Marka Parça Kullanırsanız Kronik Sorun yaçamazsınız.
|
|
Peugeot Ustası
Motor / Mekanik / Elektrik / Yazılım / Elektronik / Ses Yalıtım Hizmetleri |
|
![]() |
|
Bujidir filtrelerdir ben bosch markasını tercih ediyorum genelde ama triger setine rastlamamıştım bi araştırıyım hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
djserp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2021 Konum: İstanbaul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Rica Ederim Memun Kalacağınıza Eminim Bende Kendi Aracımda Bosch Kullanıyorum ve Sorun Yaşamıyorum Yağ Olarak Kendi Aracımda Hdi Dizel için Total 10-40 Kullanıyorum Gayet Başarılı ve Motor Ses yok..
|
|
Peugeot Ustası
Motor / Mekanik / Elektrik / Yazılım / Elektronik / Ses Yalıtım Hizmetleri |
|
![]() |
|
Yağ olarak son 3 bakımdır Castrol kullandım fakat bu değişimde Shell'in yağını kullancam. İnternette testlerde vs shell çok daha kaliteli ve dayanıklı çıkıyor bi denemek istiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |