![]() |
|
307 Dijital Klima Hiç Üflemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foreem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2020 Saat 14:24 |
Merhabalar, herkese iyi forumlar. 2003 model 307 1.6 xt araca sahibiyim. Bugün sabah araca bindiğimde klimanın çalışmadığını farkettim. Ekranda A/C ve ECO modlarina geçiş yapıp kontrol edebiliyorum ancak klimadan hiçbir türlü bir hava gelmiyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu , sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Bir de daha önceden klima kapalıyken bile azar azar sıcak hava geldiğini hissediyordum ve değişik bir koku olduğunu düşünüyordum son zamanlarda
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam muhtemelen fan motoru arızalanmıştır. forum içinde bir çok konu bulabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Yusuferbey123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuferbey123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sıkıntı bendede var sorun çözüldü mü
|
|
![]() |
|
Yusuferbey123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuferbey123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çözüldü mü
|
|
![]() |
|
oates55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üflemesi gereken kadar değil de çok ama çok az üflüyordu. kalorifer resitansı arızalıymış usta yenisini alalım dedi 350 lira dediler. resistansı elime aldığımda bir yeri sallanıyordu zorla lehim yaptırdım şimdi çok fazla üflüyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |