![]() |
|
ARKA 3.STOP F1 ÇAKAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
serkan066066 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan066066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2019 Saat 11:14 |
||
merhaba arkadaşlar.
207 aracımın arka 3.stop lambasına f1 fren çakar modulü aldım.bunu nasıl bağlatabilirim. sanırım lambaların iptal edilip led bağlanması gerekiyormuş.
|
|||
![]() |
|||
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Dostum merhaba aradan 1 sene geçmiş ama deneyimlerini paylaşır mısın ? :)
Bende modül almayı düşünüyorum ama arıza ışığı lambası gibi bazı problemler çıkabiliyormuş. Veya bu konuda önerisi olan var mı ? |
|||
![]() |
|||
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
||
Kardeşim ben 307 ye taktım bir sorun yaşamadım şimdiye kadar...
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
![]() |
|||
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
||
Arıza ışığı yaktı mı peki ? veya muayenede sıkıntı yaşadın mı ? |
|||
![]() |
|||
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
||
Arıza ışığı yakmadı muayene konusununda bilgim yok
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
muaynede geçmez modul üstünde ayar olanlar var açıp kaapatılabiliyor.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |