|
Star stop acil lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
01iso
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2020 Konum: bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2020 Saat 23:23 |
Selamlar peugeot 308 2016 dizel otomatik aracım var aracın star stop istop ediyor ama frenden ayağmı çekince araç çalışmıyor ekrana aracı boşa alın çalıştırın yazısı çıkıyor aküden dendi aküyü varta star stoplu aküyle değiştirdim olmadı şarj motoru dediler değiştirdim olmadı gergi seti dediler onuda değiştim elektrikçiye gittim yine sonuç yok çıldıracağım yardımcı olacak arkadaşlar varsa minnettar olurum..
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam bilgisayar ile arıza kodlarına bakıldımı hata veriyor olabilir sistem. start stop beyninde sorun olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
01iso
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2020 Konum: bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoş bulduk teşekkür ederim defalarca bilgisayara bağlandı hata kodu P1A92 49 ve P1A93 U1334 86 P1A98 04 olarak çıkıyor araç 4 kez star stop çalışıyor fakat 5 incide istop edip çalışmıyor 58 Elektrikçi ustaya gittiğimde bilgisayara bağladığında bu hatalar çıkmadı ...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
P1A92 bu hocam egr ve dpf ile alakalı bir arıza diğer arıza kodları altarnatör ve soket pin lerindeki sorunlarından kaynalı hata kodları bence soket ve kabloları düzğün bir şekilde kontrol edilmeli. yükte iken altarnatör kaç volt vs. veriyor diye.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
01iso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En son elektrikçide bilgisayara bağlandı bu kez hata vermedi ama sorun devam ediyor acaba bu star stopu yazılımla kapata bilir miyiz?Bu işi yapan yazılımcı arkadaşlar var mı?
|
|
01iso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım hiç egr ve dpf ile ilgili ekranda hiç hata vermedi...
|
|
01iso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar arkadaşlar acaba avrupa yakasında yazılımla star stopu kapatacak arkadaş var mı ?Varsa lütfen bilgilerini paylaş abilir misiniz?
Yardımcı olacak arkadaş yok mu acaba ? Düzenleyen 01iso - 02 Eylül 2020 Saat 21:02 |
|
01iso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar peugeot 308 2016 dizel otomatik aracı olan arkadaşlar araç N konumunda iken frene basmadan araç çalışıyor mu deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim bunu sormam da ki amaç bir arkadaş eğer N konumunda frene basmadan araç çalışıyorsa fren müşürü arızalıdır diye söylüyor cevabınızı bekliyorum... Benim aracım N konumunda frene basmadan çalışıyor...
|
|
serdarcan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Emniyet kemer susturu varsa sök tak kontak açıkken
|
|
yavuzb
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konuyu tekrar canlandırmış olucam ama start stop la ilgili benimde problemim var aynı konudan ilerlesin istedim.
Araçımı yeni aldım 2 hafta oldu start stop calısıyordu. Hepinizin bildiği gibi ısıklarda durunca ekranda yesil eco yazısı cıkıyor. ve araç stop ediyor. Daha sonra startstop aktif oldugu halde çalışmamaya başladı . Araçla durduğumda eco yazısı çıkıyor 3 kere yanıp sonuyor ve kayboluyor. araç çalışmaya devam ediyor. Direk akü den süpelendim 2014 üzerinde orj. akü vardı. ölçtürdüm 13v çıktı iyi bi değer. Emniyet kemeri takılı klima kapalı hersey normal gibi problem nedir. anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. |
|
serdarcan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
|
Merhaba 2016 bluehdi eat6 benim araçta aynen sizinki gibi P VE N de frene basmadan çalışıyor Ben bunu sorunmu diye servise gittim bunlarda olmaya bilir dedi 2017 veya 2018 lerde var diyorlar Ama bundan yetkili servis bile emin değil Neyse çok anlattım siz bu olayı çözdünüzmü yoksa böyle kullanıyormusunuz
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında çalışmaması lazım. bence yazılımsal bir durum gibi. güvenlik zayiatı sıkıntılı bir durum. gerekirse yetkili servisten yada peugeot türkiyeye mail atın fransa merkeze sorsunlar bu kadar bilgisiz bir servis olmamalı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
serdarcan34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
|
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim ama çoğu formlarda 2016 otomatikler için frene basmadan çalışıyor yazmışlar ama yinede mail atıp netleştirmek lazım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |