![]() |
|
Motor takozu hakkında? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aegeanxtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2020 Konum: izmir dikili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aegeanxtr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2020 Saat 19:15 |
Herkese merhaba. Aracımın üst motor takozunu değiştireceğim yan sanayi iş görür mü yoksa orjinal mi alayım okuduğum yorumlarda orjinal olmayınca randıman vermiyor deniyor ama bilemedim kararsız kaldım. Orjinali 410 TL yan sanayi 160 TL aradaki fiyat farkı insanı düşündürüyor tabiki yan sanayi iş görmeyecekse bir kere para verip doğru olanı almak lazım. Birde bazılarında yağlı yazıyor farkı nedir avantajı var mıdır? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yan sanayinin işinizi göreceği kanaatindeyim fiyat farkını düşününce. bir de buna işçilik eklenecek. orjinal olmazsa olmaz bir parça değil zaten.
|
|
![]() |
|
aegeanxtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2020 Konum: izmir dikili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aegeanxtr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam parçayı kendim değiştireceğim çok zor değil zaten değişimi. Başka bir konuda yan sanayi takozun soruna çözüm olmadığını orjinal takınca sorunun çözüldüğünü okudum o yüzden kararsız kaldım. Birde yağlısı nedir onu anlamadım.
|
|
![]() |
|
iso0625 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdi yan sanayi var yan sanayi var hocam. Ben aracimin tum takozlarinda FEBI markayi kullandim gayette memnunum. Febi almandir ve kalitelidir urunleri. Orjinale o kadar para vermeye gerek yok bence.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |