|
5008 SUV 1.2 PureTech Allure |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
5OO8
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2019 Konum: Yurtdisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2019 Saat 12:15 |
Selamlar herkese. Forumda yeniyim ve almak üzere olduğum bir araçta daha önce açılmamış bir konu üzerine bilgi edinmek istiyorum. Yurt dışında yaşıyorum ve başlıkta göründüğü üzere 2018 peugeot 5008 1.2 aracı almak istiyorum. Öğrenmek istediğim husus, bu araçtan gurbetçi arabası olur mu? Yolda bırakır mı? 1.2 motorun yolda ne gibi zorlukları olur?
Teşekkürler.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. yeni kasa 5008 için 1.2 turbolu olsada bence dolu yükte zayıf kalacaktır hocam tabi buna istinaden motora fazla yükleneceksiniz ve ilerde muhtemelen 100 bin üstü km lerde sorun çıkaracaktır. 1.5 bluehdi bakmanızı daha iyi olacaktır ve uzun yıllar sıkıntısız kullanabilirsiniz. kısacası o kasaya 1.2 motor ben tarcih etmem. eğer para sıkıntınız varsa 3008 lere yönelebilirsiniz. eğer 7 kişilik olduğu için ve biraz hacmi büyük olduğu için 5008 tarcih ediyorsanız kesinlikle uzun yol için dizeli tarcih etmek daha mantıklı olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
5OO8
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2019 Konum: Yurtdisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler Soner, hoşbuldum.
Paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim tekraren. 1.2 ve 1.5 motorlar arasında yaklaşık 7-10 bin Eurolarda rakamlar oynuyor. Tek çalışan olduğum sebebiyle bu da maalesef bütçemi etkiliyor lakin ona yönelmem gerektiğini hep düşünüyorum. Yük mevzuuna pek takılmıyorum çünkü o kadar yükle gelmiyorum. 7 koltuklu almak istememdeki sebep arka koltukların da uzun yolda ayarlanabilir olması. Pek tabi aracın karizması da ayrı bir konu. Bir çoğu arkadaşım 1.2 benzinli motorun uzun yolda sürekli mola ister uyarılarını dikkate alarak, bir de burada kullanıcıları varsa tecrübe edinmek istemem hasebiyle oluşturdum konuyu. Verdiğin bilgileri de 1.2 motorlu diğer araçlar içinde değerlendireceğim. Var ol
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim. sürekli mola istemez hocam öyle birşeye gerek. ama dediğim gibi büyük suv tarzı araçlara bu motorlar yetersiz kalacaktır ileriki zamanlarda. motor ömrü kısa olacaktır. bu sadece peugeot için deil diğer markalar içinde geçerli .abimde almanyada yaşıyor bu tip araçlarda küçük motorun ileri dönemde hep sıkıntı çıkardığını söylemeşti. inşallah gönlünüze göre bir araç bulabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ekremozsoy17
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekremozsoy17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
5008 bu boyutlarda hem spor ve hem güçlü bir suv bence
|
|
akinekmez30
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akinekmez30
|
5008 in konforu çoğu suvde bulunmayan bir konfor
|
|
enginseven18
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı enginseven18
|
geniş aileler için en ideal seçim özellikle uzun yolculukta bagaj kapasitesi büyük avantaj
|
|
erdemdemir11
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemdemir11
|
küçük arabadan sonra 5008 almak villada yaşamak gibi oldu
|
|
hakanpala20
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanpala20
|
5008 suvde favorim oldu daha da başka araba kullanmam aradığımı buldum
|
|
kemalolgun14
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalolgun14
|
geniş bagaj gibisi yok sıkış tepiş gitme derdi yok çok rahat araç
|
|
hasankose15
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasankose15
|
5008 in iç mekanı oldukça ferah ve segmentindeki birçok araçtan daha dolu donanım olarak
|
|
mhmtguzel12
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhmtguzel12
|
5008 rahatlığı bi başka harbiden
|
|
hilmiaksu05
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hilmiaksu05
|
geniş suv isteyenler için en ideal seçim bence 7 koltuk seçeneği de var
|
|
bekiresen14
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: i Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bekiresen14
|
5008 le maaile yolculuk yapabiliyoruz 7 koltuk olunca
|
|
yamanozturk23
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2020 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yamanozturk23
|
5008 o boyutlardaki suvler içinde spor bir havaya sahip |
|
mithatsevinc10
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mithatsevinc10
|
5008 i tavsiye ederim özellik aile kalabalıksa |
|
umutkerim34
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umutkerim34
|
5008 in rahatlığını uzun yolda daha iyi anlıyor insan :)
|
|
yavuzyazici2
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yavuzyazici2
|
5008 konfor açısından memnun eder özellikle kalabalıksa aile
|
|
enginseven18
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı enginseven18
|
5008 konfor beklentimi 10/10 karşıladı
|
|
serdarbilir12
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarbilir12
|
5008 uzun yolculukta hiç yormayan bir araç hem genişliği hem konforu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |